Global Voices.png
Proefstart nieuw Wereldkinderkoor Global Kids & gratis proefzanglessen in Zutphen, Brummen, Dieren

Locatie: De Proeflokalen. Vispoortplein 16, 7201 ET Zutphen

Datum en tijden:

Donderdag 26 sept.

15.30- 16.15 uur, inloop 15.15. Open koor Global Kids

16.15 – 18.00 uur proef-zanglessen (vanaf 8 jaar) 

Woensdag 2 oktober

van 13.15 - 14.00 uur open koor Global Kids,

en van 14.00 – 15.30 uur proef-zanglessen.

Opgeven: iritchka@gmail.com en 06-55165929 voor contact (Iris Ficker)

Let op: De open koren en proef-zanglessen zijn GRATIS, maar wel op aanvraag en vol is vol! Dus grijp je kans en meld je direct aan! We starten bij voldoende deelname.

Minimum aantal koorleden om de Global Kids groep mee te starten: 10 leerlingen. De intentie is om het jaar af te sluiten met een of meerdere concerten. Jaartarief jeugd 30 lessen 240 euro

In principe wordt Global Voices een middag-koor, in eerste instantie op de donderdag of woensdag. In overleg met de (ouders van de) eerste leden wordt een definitief tijdstip en dagdeel gepland. 

koorzingen iris.jpeg

Op donderdag 26 september en op woensdag 2 oktober start twee keer een proef voor het nieuwe wereldmuziekkinderkoor Global Kids voor kinderen vanaf 8 jaar. Het programma voor Global Kids wordt: “Op reis door Europa”. Waar zou jij heenreizen als je op reis mocht met je vriendjes? En hoe?

Ook is het mogelijk een gratis proefzangles te volgen, vanaf 8 jaar. Neem een vriendje of vriendinnetje mee als je wilt, want zangles met zijn twee of drie maakt het nog leuker!

Dirigent en docent Iris Ficker (woonachtig in Brummen) is een zeer ervaren zangeres bekend van onder meer het Bulgaarse Pauni Trio en Iritchka. Ze zong/speelde op alle grote podia en festivals in Nederland en tourde regelmatig in het buitenland. Onder haar eigen naam is zij al jaren een van de beste specialisten in Nederland op het vlak van Bulgaarse en Balkanzang. Zij studeerde bij topzangers en zangeressen uit vele zangtradities, is opgeleid in onder meer EVT-stemtechniek, CVT-stemtechniek, Vocal Leadership pop &jazz en klassieke koordirectie.

Daarnaast heeft Iris bijna 20 jaar leservaring met kinderen, jongeren en volwassenen in verschillende muziekscholen, (basis)scholen en in haar zangstudio Global Voices. Bij de zangstudio kun je ook terecht voor workshops, koordirectie, en lessen stemtechniek, auditie- en performancetraining rondom wereldzang, pop, jazz, musical en licht klassiek.

trio mandili.jpg