Global Voices.png

26 sept. Proef-start Wereldkoor Global Voices

en gratis proef-zanglessen in Zutphen

Locatie: De Proeflokalen. Vispoortplein 16, 7201 ET Zutphen

Datum en tijden:

Donderdag 26 sept.

Van 10 - 11.00 uur. Open koor Global Voices (volwassenen)

Na 11.00 uur proef-zanglessen volwassenen

15.30- 16.15 uur, inloop 15.15. Open koor Global Kids (vanaf 8 jaar) 

16.15 – 18.00 uur proef-zanglessen

Woensdag 2 oktober

van 13.15 - 14.00 uur open koor Global Kids,

en van 14.00 – 15.30 uur proef-zanglessen.

Opgeven: iritchka@gmail.com en 06-55165929 voor contact (Iris Ficker)

Let op: De open koren en proef-zanglessen zijn GRATIS, maar wel op aanvraag en vol is vol! Dus grijp je kans en meld je direct aan! We starten bij voldoende deelname.

Minimum aantal koorleden om de Global Voices groep mee te starten: 10 leerlingen

De intentie is om het jaar af te sluiten met een of meerdere concerten. 

Kosten: Jaartarief volwassenen 30 lessen 300 euro

In eerste principe wordt Global Voices een overdag-koor, in eerste instantie op de donderdagochtend. In overleg met de eerste leden wordt een definitief tijdstip en dagdeel gepland. 

Op donderdag 26 september start de voor-proef voor het nagelnieuwe wereldmuziekkoor Global Voices voor volwassenen. Het koor is bestemd voor mannen en vrouwen van alle zangniveau's. Van dirigent Iris mag je verwachten dat zij de nieuwe leden tot een avontuurlijk reisgezelschap aaneen kan smeden en op eigen niveau kan prikkelen om het beste van zichzelf te laten horen. Het jaarprogramma wordt: “Zingend langs de Zijderoute” met schitterend repertoire van Europa tot het Verre Oosten. We oefenen in verschillende talen, zangstijlen, ritmes en zingen a-capella, dan wel met begeleiding van ritme en instrumenten. Voor een concert wordt een muzikant gevraagd om ons te begeleiden. 

Dirigent en docent Iris Ficker (woonachtig in Brummen) is een zeer ervaren zangeres bekend van onder meer het Bulgaarse Pauni Trio en Iritchka. Ze zong/speelde op alle grote podia en festivals in Nederland en tourde regelmatig in het buitenland. Onder haar eigen naam is zij al jaren een van de beste specialisten in Nederland op het vlak van Bulgaarse en Balkanzang. Zij studeerde bij topzangers en zangeressen uit vele zangtradities, is opgeleid in onder meer EVT-stemtechniek, CVT-stemtechniek, Vocal Leadership pop &jazz en klassieke koordirectie.

Daarnaast heeft Iris bijna 20 jaar leservaring met kinderen, jongeren en volwassenen in verschillende muziekscholen, (basis)scholen en in haar zangstudio Global Voices. Bij de zangstudio kun je ook terecht voor workshops, koordirectie, en lessen stemtechniek, auditie- en performancetraining rondom wereldzang, pop, jazz, musical en licht klassiek.

banner-mobile.jpg
georg.jpeg