Global Voices.png
​26 sept. en 2 okt. Proef-start Wereldkoren Global Kids en Global Voices
Open zanglessen in Zutphen, Brummen en Dieren

Zingen maakt blij, verbindt met jezelf en anderen en het is ook nog eens goed voor het brein! Heb jij, je vriend(in) of misschien je kind een voornemen dit jaar te gaan zingen? En hou je van muziek uit alle landen of ben je nieuwsgierig? Dan is dit je kans, want wereldzang is voor iedereen! Op donderdag 26 september en op woensdag 2 oktober start twee keer een proef voor het nieuwe wereldmuziekkinderkoor Global Kids voor kinderen vanaf 8 jaar. Het programma voor Global Kids wordt: “Op reis door Europa”. Waar zou jij heenreizen als je op reis mocht met je vriendjes? En hoe?

Ook is het mogelijk een gratis proefzangles te volgen, vanaf 8 jaar. Neem een vriendje of vriendinnetje mee als je wilt, want zangles met zijn twee of drie maakt het nog leuker! Klik hier voor meer info. 

Op donderdag 26 september start ook de voor-proef voor het nagelnieuwe wereldmuziekkoor Global Voices voor volwassenen.

Het koor is bestemd voor mannen en vrouwen van alle zangniveau's. Van dirigent Iris mag je verwachten dat zij de nieuwe leden tot een avontuurlijk reisgezelschap aaneen kan smeden en op eigen niveau kan prikkelen om het beste van zichzelf te laten horen.  Het jaarprogramma wordt: “Zingend langs de Zijderoute” met schitterend repertoire van Europa tot het Verre Oosten. Klik hier voor meer info. 


Let op: De open koren en proef-zanglessen zijn helemaal GRATIS, maar wel op aanvraag en vol is vol, dus meldt je (-zelf en/of je kind) gauw aan!